WatchGuard
flow-image

Unnslippe Ransomware Labyrinten

Denne rapporten er publisert av WatchGuard

Ransomware er en form for skadelig programvare i stadig utvikling designet for å stjele forretningskritiske data og deretter selge dem eller kryptere filene på en enhet, noe som igjen fører til at alle filer og systemene som er avhengige av dem blir helt ubrukelige. Ondsinnede aktører krever deretter løsepenger i bytte mot dekryptering. Ransomware-angrep har dramatisk økt i antall og frekvens år etter år, med hendelser som skaper store overskrifter med stor innvirkning som stadig øker i volum og omfang. Lær mer om hvordan du kan styrke sikkerheten din med en omfattende endepunktsikkerhetsløsning som reagerer på de nyeste truslene.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Kryptering, Endepunktbeskyttelse, Antivirus, Flerfaktor autentisering (MFA), Passordadministrator programvare, Nettverksikkerhet, Brannmur