Tripwire
flow-image

Fem kritiske trinn: Den komplette livssyklusen for sikkerhetsrisiko og samsvar for myndighetene

Denne rapporten er publisert av Tripwire

Å opprettholde sikkerhet og samsvar i dagens stadig skiftende miljø er en alltid pågående oppgave. For å klare å håndtere den oppgaven bruker de mest vellykkede statlige organisasjonene en systematisk tilnærming som fremmer kontinuerlig forbedringer. Tripwire er en bransjeledende leverandør av grunnleggende kontroller i bedriftsklassen for føderal sikkerhet, overholdelse og IT-drift. Vi lyttet til kundene våre for å forstå prosessene de implementerte for å sikre at deres sikkerhets- og samsvarsprogrammer fortsatte å forbedre seg. Resultatet ble destillert inn i denne fem-trinns livssyklusen for sikkerhetsrisiko og samsvar, som gir svar på spørsmålene: Hvor sikkert og i samsvar er nettverket vårt?. Hvilke hovedproblemer må vi ta opp i dag for å forbedre sikkerheten og oppnå samsvar?. Hvem er ansvarlig og hvordan gjør de det? Last ned denne trinnvise veiledningen for å redusere risikoen og opprettholde samsvar!

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Nettskysikkerhet, API-sikkerhet, Sikkerhetsmegler for nettskytilgang (CASB), Nettsky samsvar, Nettsky datasikkerhet, Nettsky DDoS-skadereduksjon, Nettsky Edge-sikkerhet, Nettsky filsikkerhet, Holdningshåndtering for nettskysikkerhet (CSPM), Nettsky arbeidslastbeskyttelse, Utvidet deteksjon og respons (XDR), Sikkertilgang Edge-tjeneste (SASE), Tjenestestruktur (Service Mesh), Nettverksikkerhet, DNS-sikkerhet, Brannmur, Inntrengningsdeteksjons- og forebyggingssystemer (IDPS), Mikrosegmentering, Nettverkstilgangskontroll, Nettverksdeteksjon og respons (NDR), Nettverks sandboksing, Håndtering av retningslinjer for nettverksikkerhet (NSPM), Nettverkstrafikk analyse (NTA), Programvaredefinerte parameter (SDP), Sammenfattet trusselhåndtering, Virtuelt privat nettverk (VPN), Zero Trust Networking, Nettsikkerhet, Botdeteksjon og skaderedusering, Isolering av nettleser, Dark Web overvåking, DDoS-beskyttelse, Svindel, Sikre nettgatewayer