Trend Micro
flow-image

Hva er Zero-Trust? (Egentlig)

Denne rapporten er publisert av Trend Micro

I løpet av det siste tiåret har cybersikkerhet vært fokusert på utfordringen med å sikre stadig mer sårbare og komplekse IT-arkitekturer. Industrien har gjort store fremskritt når det gjelder å oppdage og blokkere angripere, men på samme måte som en brannmann som bekjemper en brann i en bygning bygget uten brannhemmende materialer må den iboende sikkerhetsdesignen til IT-infrastrukturen vår endres på hvis vi betydelig skal kunne reversere krigen mot angriperne. Zero-Trust gir mer inngående sikkerhet og lavere risiko, og multipliserer effekten av sikkerhetsinvesteringer og -aktiviteter. Vår Trend Micro-rapport vil gi deg en bedre innsikt i Zero-Trust.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Nettskysikkerhet, Utvidet deteksjon og respons (XDR), Administrert deteksjon og respons, Kryptering, Identitets- og tilgangshåndtering (IAM), Privilegert tilgangshåndtering, Nettverksikkerhet, Brannmur, Mikrosegmentering, Virtuelt privat nettverk (VPN), Zero Trust Networking