Red Sift
flow-image

Red Sift Blog: 7 grunner til at helse- og legemiddelleverandører er så utsatt for ransomware og datatap i 2022

Denne rapporten er publisert av Red Sift

Helse og legemidler er to bransjer som nådeløst blir målrettet av cyberkriminelle. Men hva gjør disse bransjene så attraktive for hackere, angripere og cyberkriminelle til å begynne med? I denne bloggen utforsker vi 7 grunner til at helse- og legemiddelleverandører er så utsatt for ransomware-programvare og datatap i 2022.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Nettverksikkerhet, DNS-sikkerhet, Brannmur, Inntrengningsdeteksjons- og forebyggingssystemer (IDPS), Mikrosegmentering, Nettverkstilgangskontroll, Nettverksdeteksjon og respons (NDR), Nettverks sandboksing, Håndtering av retningslinjer for nettverksikkerhet (NSPM), Nettverkstrafikk analyse (NTA), Programvaredefinerte parameter (SDP), Sammenfattet trusselhåndtering, Virtuelt privat nettverk (VPN), Zero Trust Networking, Nettsikkerhet, Botdeteksjon og skaderedusering, Isolering av nettleser, Dark Web overvåking, DDoS-beskyttelse, Svindel, Sikre nettgatewayer