OneTrust
flow-image

2022 Modernisering av markedsføringsstrategi serien: Dataaktivering

Denne rapporten er publisert av OneTrust

I denne bloggen skal vi snakke om tre ting som markedsførere og personverneksperter bør ha i tankene mens de prøver å finne balansen mellom personvern og personalisering i år, midt i et år som garantert vil bringe flere endringer på banen. Jeg vil også fokusere på to nøkkelteknologier som kan brukes sammen for å støtte merkevaren din sin innsats for personvern og kundeopplevelse. Nærmere bestemt samtykke administrasjonsplattformer (CMP-er) og kundedataplattformer (CDP-er) og hvordan de kan hjelpe deg med å bygge opp et datagrunnlag for å fremskynde innsatsen din med å drive personvernsentrert personalisering. La oss hoppe rett i det!

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Datasikkerhet, Databasesikkerhet, Datasentersikkerhet, Datasentrisk sikkerhet, Hindring av datatap, Programvare for datamaskering, Administrasjon av krypteringsnøkler, Mobil datasikkerhet, Hemmelighetshåndtering, E-postsikkerhet, Nettsky e-postsikkerhet, E-post anti-Spam, E-postkryptering, Intelligent e-postbeskyttelse, Sikker e-postgateway, Nettsikkerhet, Botdeteksjon og skaderedusering, Isolering av nettleser, Dark Web overvåking, DDoS-beskyttelse, Svindel, Sikre nettgatewayer