Netskope
flow-image

Elastiske Nettsky-Gatewayer: Utvikling av sikker nettskytilgang

Denne rapporten er publisert av Netskope

Forretningssikkerhetsgrupper står i dag overfor en skremmende oppgave. Mens deres hovedansvar er å beskytte bedriftens data og ressurser forblir uendret, blir de bedt om å gjøre det samtidig som de gjør det mulig for bransjeteam og individuelle ansatte å drive frem vekst gjennom innovasjon og transformasjon via nettskyen. Sikkerhetsteam i dag må sikre et eksponentielt økende antall perimetere på tvers av nettverket deres ved å ta hensyn til administrerte og ikke-administrerte nettskyapplikasjoner, beskytte data som beveger seg utenfor lokalene til bedriften som partnere og andre tredjeparter har tilgang til, i en akselerert hastighet, og kontrollere brukertilgang som i økende grad kommer fra utenfor bedriftens hovedkvarter på en mengde enheter. Til syvende og sist krever IT-virksomheter en ny arkitektur for å sikre de mange perimeterne bedrifter er pålagt å beskytte. Elastiske nettsky-gatewayer (EKG) representerer en ny nettverkssikkerhetsarkitektur for nettsky æraen. Last ned nå for å få vite mer.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Nettskysikkerhet, Sikkerhetsmegler for nettskytilgang (CASB), Nettsky datasikkerhet, Trusselintelligens, Kryptering, Datasikkerhet, Hindring av datatap, E-postsikkerhet, Nettverksikkerhet, Brannmur, Programvaredefinerte parameter (SDP), Sikre nettgatewayer