Microsoft
flow-image

Microsoft Digital forsvarsrapport

Denne rapporten er publisert av Microsoft

I løpet av det siste året har verden vært vitne til en voksende cyberkriminalitet økonomi og den raske fremveksten av cyberkriminalitet tjenester. Vi har sett dette globale markedet vokse i både kompleksitet og frekvens. Vi har sett at cyberangrepslandskapet bli stadig mer sofistikert ettersom cyberkriminelle fortsetter – og til og med eskalerer – aktiviteten sin i krisetider. Nye nivåer av forsyningskjede- og ransomware-angrep var en overveldende påminnelse om at vi alle må jobbe sammen, på nye måter, for å beskytte cybersikkerheten til planeten. Kunnskap er makt. Denne rapporten omfatter lærdom fra sikkerhetseksperter, aktører og cyberforsvarere hos Microsoft for å gi folk overalt muligheten til å forsvare seg mot cybertrusler.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Nettskysikkerhet, Hendelsesrespons, IoT-sikkerhet, Trusselintelligens, Konfidensialitet, DMARC, Kryptering, Datasikkerhet, Antivirus, Endepunkthåndtering, Identitetshåndtering, Autentisering uten passord, Passordadministrator programvare, E-postsikkerhet, Nettverksikkerhet, Brannmur, Virtuelt privat nettverk (VPN), Zero Trust Networking, DDoS-beskyttelse