Forcepoint
flow-image

Din vei til Zero-Trust

Denne rapporten er publisert av Forcepoint

I en forretningsverden uten grenser og dominert av eksternt arbeid kan det være utfordrende å finne en balanse mellom enkelt samarbeid og datasikkerhet. Brukere og data opererer utenfor tradisjonelle IT-forsvar som implisitt stoler på folkene som er på innsiden av nettverket deres. Med et mantra om "Aldri stol på, alltid bekrefte" og et oppdrag om å beskytte data spiller Zero-Trust en nøkkelrolle for å gjøre selskaper i stand til å tilrettelegge for fjernarbeid på lang sikt. Denne guiden tar deg gjennom Zero-Trust-paradigmet og hva du skal se etter i en Zero-Trust-løsning. Last ned denne e-boken for å finne ut mer om: Hvordan fjernarbeid snur opp ned på cybersikkerhetslandskapet. Hvorfor bruken av VPN-er for eksterne arbeidere skaper så mange problemer. Pilarene i moderne Zero-Trust: eksplisitt gitt tilgang og kontinuerlig kontroll av databruk – knyttet sammen med kontinuerlig overvåking for å validere tillit og risikonivåer. Hvorfor Zero-Trust får så mye oppmerksomhet nå (som fra SASE, NIST og mange andre)

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Nettskysikkerhet, Kryptering, Datasikkerhet, Hindring av datatap, Antivirus, Brannmur, Mikrosegmentering