Checkpoint
flow-image

Cyberangrepstrender: Check Points halvårsrapport for 2022

Denne rapporten er publisert av Checkpoint

Krigen i Ukraina har dominert overskriftene i første halvdel av 2022 og vi kan bare håpe på at den snart vil bli brakt til en fredelig avslutning. Imidlertid har dens innvirkning på cyberspace vært dramatisk i både omfang og skala ettersom cyberangrep har blitt godt forankret som et statlig krigsvåpen. Vi har identifisert enestående nivåer av statssponsede angrep, veksten av hacktivisme og til og med rekruttering av private borgere til en "IT-hær." I denne rapporten ser vi nærmere på hvordan cyberkrigføring har intensivert til å bli en vesentlig del av forberedelsen og gjennomføringen av faktiske militære konflikter. Videre avdekker vi hva konsekvensen av dette vil være for regjeringer og bedrifter over hele verden, også for de som ikke er direkte involvert i konflikten.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Nettskysikkerhet, Hendelsesrespons, Trusselintelligens, Kryptering, Antivirus, Identitetshåndtering, Identitets- og tilgangshåndtering (IAM), Brannmur